Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.

De unieke smaak van vers vlees

Rundsvlees

Een lekker mals stukje rundvlees. Dat is genieten. Van een sappige biefstuk tot heerlijk stoofvlees.
Bij Slagerij Lodts komt vakmanschap op de eerste plaats. Geen zware machines, maar stevige handarbeid en vers bereide recepten. Een entrecote of côte à l’os om vingers en duimen af te likken. Aan tafel!

Topkwaliteit

Kwaliteit is ons handelsmerk. Dat merk je aan de smaak van ons uniek rundvlees. Dankzij een bediening op maat geniet je van huisbereid rundvlees uit de Vlaamse velden en daarbuiten.

Bij slagerij Lodts komt vakmanschap op de eerste plaats

Kalfsvlees

Mals, sappig en licht van kleur. Ons kalfsvlees heeft het allemaal. De fijne smaak van het vlees zorgt telkens voor een culinair hoogtepunt. Slagerij Lodts selecteert steeds de beste kwaliteit.
Met de nodige zorgen en zin voor perfectie. Een kalfsgebraad of een kalfsfilet?
Alles is mogelijk. Alleen de unieke smaken zijn bijzonder.

Mals, sappig en licht van kleur. Ons kalfsvlees heeft het allemaal

Huisbereid kalfsvlees

In de slagerij wordt al het kalfsvlees volledig zelf bereid. Alleen het eten laten we met plezier aan jou over. Voeten onder tafel en smullen maar.

Heerlijke varkensgerechten

Van een varkenshaasje tot varkenswangetjes. Alle bereidingen met varkensvlees maken we zelf. Want de mogelijkheden zijn groot. Proef ze allemaal in onze slagerij. Je bent altijd welkom.

Met varkensvlees geniet je altijd van heerlijke gerechten.