Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.

Feest

Huisbereide gerechten

Wildgoulash, varkensgoulash, rundsstoofvlees, stoofpotje van konijnenfilet, vidévulling, spaghettisaus, lasagne bolognaise, rundstong in Madeirasaus, tongfilet op Oostendse wijze, scampi’s in duivelsaus,…

Koude sauzen

U kan een keuze maken uit het volgende assortiment van sauzen bij gourmet, fondue of barbecue:
mayonaise, tartaar, cocktail, grillsaus, currysaus, andalouse saus

Fondueschotel

Fondue classic

Malse blokjes van rundssteak, varkensvlees “Duroc”, kipfilet, kalfsvlees, gekruide gehaktballetjes

Gourmetschotel

Gourmet classic

Mini steak, mini kalfssteak, mini kipfilet, mini varkensmedaillon, mini worstjes en mini hamburgers

Gourmet de luxe of mini barbecue de luxe

Ovenspek, kalkoen satétje, Thais spiesje, spekfakkeltje, miniworstjes, souvlaki spiesje, spare-ribbeke, gemarineerde steak, gemarineerd lamskroontje, mini spekburger

Gourmet, steengrill, barbecue met wild

Hertenkalfsteak, eendenborstfilet, everzwijnsteak, parelhoenfilet, struisvogelsteak, filet van duif en fazant,…

Kaasschotel als dessert

Een samenstelling van verschillende soorten kaas qua smaak, structuur, herkomst en melksoort. Aangevuld met vers en gedroogd fruit, allerlei noten en rozijnen.

Mogelijk als dessert of als hoofdgerecht

Huisbereide desserten

Huisbereide desserten in feestelijke glazen

Crème brulee afgedekt met chocomousse
Normandische tiramisu
Chocolademousse

Dessert van 3 mini-glaasjes per persoon gevuld met:

Panna cotta limoncello met kersencoulis
Chocomousse met rode vruchten
Crème tarte citroen met speculoos