Feest

Huisbereide gerechten

Wildgoulash, varkensgoulash, rundsstoofvlees, stoofpotje van konijnenfilet, vidévulling, spaghettisaus, lasagne bolognaise, rundstong in Madeirasaus, tongfilet op Oostendse wijze, scampi’s in duivelsaus,…

Koude sauzen

U kan een keuze maken uit het volgende assortiment van sauzen bij gourmet, fondue of barbecue:
mayonaise, tartaar, cocktail, grillsaus, currysaus, andalouse saus

Fondueschotel

 

Fondue classic

Malse blokjes van rundssteak, varkensvlees “Duroc”, kipfilet, kalfsvlees, gekruide gehaktballetjes

Gourmetschotel

 

Gourmet classic

Mini steak, mini kalfssteak, mini kipfilet, mini varkensmedaillon, mini worstjes en mini hamburgers

Gourmet de luxe of mini barbecue de luxe

Ovenspek, kalkoen satétje, Thais spiesje, spekfakkeltje, mini worstjes, souvlaki spiesje, spare-ribbeke, gemarineerde steak, gemarineerd lamskroontje, mini spekburger

Gourmet, steengrill, barbecue met wild

Hertenkalfsteak, eendenborstfilet, everzwijnsteak, parelhoenfilet, struisvogelsteak, filet van duif en fazant,…

Kaasschotel als dessert

 

Een samenstelling van verschillende soorten kaas qua smaak, structuur, herkomst en melksoort. Aangevuld met vers en gedroogd fruit, allerlei noten en rozijnen.

Mogelijk als dessert of als hoofdgerecht

Huisbereide desserten

 

Huisbereide desserten in feestelijke glazen

Crème brulee afgedekt met melkchocolade
Panna cotta citroen en chocolade mousse
Chocolade mousse
Tiramisu met speculoos

Dessert van 3 mini glaasjes per persoon gevuld met:

Panna cotta en mousse van aardbei
Crème van chocolade en hazelnoot met witte chocolade mousse
Crème caramel en pralinémousse