Eindejaarsfolder

Aperitiefhapjes

  • Assortiment huisbereide mini vidé hapjes 16 stuks 12.80 €/schaaltje (4x vidévulling, 4x roomkaassaus met beenham, 4x kip curry, 4x Noordzeegarnaaltjes)
  • Assortiment mini pizza 8 stuks 7.95 €/ schaaltje
  • Assortiment mini broodhapjes 8 stuks 6.95 €/schaaltje (hotdog, hamburger, panini)

In traditionele oven op te warmen op 180 °C 8 à 10 minuten

Huisbereide soepen

  • Tomatensoep met balletjes 3.20 €/L
  • Champignonroomsoep 4.25 €/L
  • Agnes sorel roomsoep met kip en gerookte tong 4.75 €/L
  • Zeebrugse vissoep met zalm, kabeljauw en Noordzeegarnaal 6.75 €/L

Voorgerechten

  • Meloen met Parmaham en mozzarella **4.95 €pp
  • Cocktail van grijze Noordzeegarnaal **4.95 €/pp
  • Ravioli gevuld met kreeft overdekt met een vissaus **5.25 €/pp
  • Visschaaltje met tongrolletjes op Oostendse wijze **5.95 €/pp (witte wijn saus, champignons en grijze garnalen)
  • Noordzeeblanquette met een bladerdeegkoekje 5.85 €/pp (kleine stukjes zalm, kabeljauw, champignons, selder en worteltjes)
  • Garnaalkroketten 2.10 €/st of kaaskroketten 1.10 €/st

Huisbereide feestelijke suggesties ***

  • Ardeens orloffgebraad met 4 kazensaus ±6.5 €/pp
  • Gevulde kalkoenrollade met gegaarde appel en veenbessen ±7.00 €/pp
  • Varkenshaasje “Duroc” met champignonroomsaus ±7.25 €/pp
  • Varkensfiletgebraad “Duroc” met jagersaus ±6.00 €/pp
  • Kalkoenfiletgebraad met vleessaus ±6.00 €/pp

Deze gerechten worden kant en klaar door ons bereid en worden verpakt in gesealde bakjes die zowel in de microgolf als in de traditionele oven op 160°C opgewarmd kunnen worden.

Fondueschotel

Fondue classic

Malse blokjes van rundssteak, varkensvlees “Duroc”, kipfilet, kalfsvlees, gekruide gehaktballetjes 8.00 €/pp

Gourmetschotel

Gourmet classic

Mini steak, mini kalfssteak, mini kipfilet, mini varkensmedaillon, mini worstjes en mini hamburgers 8.00 €/pp

Gourmet de luxe of mini barbecue de luxe

Ovenspek, kalkoen satétje, Thais spiesje, spekfakkeltje, mini worstjes, souvlaki spiesje, spare-ribbeke, gemarineerde steak, gemarineerd lamskroontje, mini spekburger 12.00 €/pp

Gourmet, steengrill, barbecue met wild

Hertenkalfsteak, eendenborstfilet, everzwijnsteak, parelhoenfilet, struisvogelsteak, filet van duif en fazant,… 15.00 €/pp

Koude sauzen

U kan een keuze maken uit het volgende assortiment van sauzen bij gourmet, fondue of barbecue:
mayonaise, tartaar, cocktail, grillsaus, currysaus, andalouse saus 4.5 €/kg

Huisbereide warme sauzen

Champignonroomsaus, peperroomsaus, jagersaus, vleessaus, wildsaus, veenbessensaus, provençaalse saus, chinese saus 9.00 €/kg

Huisbereide gerechten

Wildgoulash, varkensgoulash, rundsstoofvlees, stoofpotje van konijnenfilet, vidévulling, spaghettisaus, lasagne bolognaise, rundstong in Madeirasaus, tongfilet op Oostendse wijze, scampi’s in duivelsaus,…

Vers vlees

  • Rundsvlees Belgisch wit-blauw: Côte à l’os, zesrib, entrecôte, gepelde, rosbief, kleinhoofd, groothoofd, stoofvlees
  • Kalfsvlees: Kalfshaasje, kalfsgebraad, kalfslapje, kalfsschenkel, kalfstong, kalfszwezerik, kalfsstoofvlees
  • Varkensvlees Duroc d’ olives: Varkenshaasje, varkenskroontje, hespen-gebraad, filet-gebraad, orloffgebraad (gevuld met hesp en kaas) Italiaans orloffgebraad (gevuld met parmaham, mozzarella en gedroogde tomaatjes) varkenswangetjes
  • Lamsvlees: Lamsbout, lamskroontjes, lamsfilet, lamskoteletjes
  • Kalkoen: Kalkoenfilet, kalkoengebraad in een netje , gevulde kalkoen met Porto en champignons (± 3,5 kg, ±4,5 kg, ± 6 kg)
  • Kip: Gevulde kip met appel, pistache en Porto (600 g) braadkip, kippenbillen, kippenborstfilet, kippenboutjes, kippenkoteletjes
  • Konijn: Heel konijn , konijnenrug , konijnenbout
  • Wild: Vers inlands wild Ree, haas, everzwijn, fazant, patrijsfilet, eend…

Huisbereide desserten in feestelijke glazen **

  • Crème brulee afgedekt met melkchocolade 2.20 €/st
  • Panna cotta citroen en chocolade mousse 2.00 €/st
  • Chocolade mousse 1.80 €/st
  • Tiramisu met speculoos 2.20 €/st

Kaasschotel als dessert

Een samenstelling van verschillende soorten kaas qua smaak, structuur, herkomst en melksoort. Aangevuld met vers en gedroogd fruit, allerlei noten en rozijnen.

Dessert 175 gr/pers = 6.5 €
Hoofdgerecht 250 gr/pers = 8.50 €

Dessert van 3 mini glaasjes** per persoon gevuld met:

  • Panna cotta en mousse van aardbei
  • Crème van chocolade en hazelnoot met witte chocolade mousse
  • Crème caramel en pralinémousse
    5.10 €/pers

* Prijsvermelding
De vermelde prijzen zijn richtprijzen. Het vlees en de sauzen worden gewogen en berekend volgens de prijs per kilo.

** Voor de glazen en de bordjes rekenen we een waarborg aan
Glaswerk 1.50 €/stuk porselein 3.00 €/stuk
Tips voor de bereiding worden samen met uw bestelling meegegeven.
Mogen wij u vragen tijdig te bestellen, graag 7 dagen op voorhand.

* De vermelde prijzen zijn richtprijzen: Het vlees en de sauzen worden gewogen en berekend volgens de prijs per kilo.
** Voor de glazen en de bordjes rekenen we een waarborg aan: Glaswerk 1.50 €/stuk porselein 3.00 €/stuk
Tips voor de bereiding worden samen met uw bestelling meegegeven

Bestellen

9 + 14 =

Info

Mogen wij u vragen tijdig te bestellen, graag 7 dagen op voorhand.

Bestellen doet u het best via het formulier of per mail met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.